Meteen naar de inhoud

Western Union Wilsele (Leuven)

Welkom bij Western Union Wilsele (Leuven), uw betrouwbare partner voor wereldwijde geldtransfers via Western Union. Of u nu geld wilt verzenden naar familieleden in het buitenland of dringend geld nodig heeft van een familielid of vriend elders, wij staan voor u klaar.

Met ons Western Union agentschap kunt u geld verzenden en ontvangen naar en vanuit vrijwel elke uithoek van de wereld. Onze diensten zijn snel, veilig en betrouwbaar. Ongeacht of u nu geld wilt sturen naar een dierbare in een ander land voor een noodgeval, ondersteuning biedt aan familieleden in financiële nood, of gewoon regelmatig internationale transacties uitvoert, Cyaan & Co is er om u te helpen bij elke stap van het proces.

Ons toegewijde team in Wilsele (Leuven) staat voor u klaar om u te begeleiden bij het verzenden en ontvangen van geld via Western Union. We begrijpen dat het belangrijk is om een vertrouwde partner te hebben bij dergelijke transacties, en daarom streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden, elke keer weer.

Bij Cyaan & Co (Western Union Wilsele (Leuven)) geloven we in transparantie en gemak voor onze klanten. Of u nu grote bedragen wilt verzenden voor zakelijke doeleinden of regelmatig kleinere bedragen voor persoonlijke behoeften, wij maken het proces eenvoudig en stressvrij.

Of u nu in Wilsele (Leuven) woont of elders in de omgeving, ons Western Union agentschap staat voor u klaar om aan uw geldtransactiebehoeften te voldoen. Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig en handig het is om met ons samen te werken voor al uw internationale geldzaken.

Contacteer ons voor je een transactie komt uitvoeren!

Geld verzenden:

Komt u geld verzenden via Western Union bij Cyaan & Co te Wilsele (Leuven)? Dan vragen we u vriendelijk ons even op voorhand te contacteren via telefoon op het nummer 016/84.76.82 of via mail op info@cyaanenco.be.

Soms ondervinden wij problemen met het systeem van Western Union en werkt dit tijdelijk niet. Wanneer u op ons op voorhand contacteert kunnen wij nakijken of alles correct werkt alvorens u langskomt.

Geld ontvangen/ophalen:

Komt u geld ophalen dat voor u bestemd is? Dan vragen wij u ook vriendelijk ons op voorhand te contacteren. De laatste maanden is Western Union populair geworden in onze regio waardoor wij niet elke dag kunnen garanderen dat er voldoende cash geld aanwezig is om u uit te betalen. U kan ons contacteren via telefoon op het nummer 016/84.76.82 of via mail op info@cyaanenco.be.

BELANGRIJK: WIJ MOGEN ENKEL GELD VERZENDEN ONDER DE NAAM VAN DE PERSOON DIE AANWEZIG IS IN ONS WESTERN UNION KANTOOR MITS HET VOORLEGGEN VAN EEN GELDIG IDENTITEITSBEWIJS.

DAARNAAST MOGEN WIJ OOK ENKEL GELD UITBETALEN AAN DE BESTEMMELING ZOALS HIJ IN HET SYSTEEM VAN WESTERN UNION VERMELD STAAT. DEZE PERSOON MOET ZELF AANWEZIG ZIJN, ALSOOK EEN GELD IDENTITEITSBEWIJS KUNNEN VOORLEGGEN.

Fraudebestreiding Western Union

Aan het versturen en ontvangen van geld via Western Union zijn strenge regels verbonden. Zo moet de verzender/ontvanger altijd zelf aanwezig zijn en zijn/haar identiteitskaart, paspoort of geldig identiteitsdocument voorleggen. Zo niet, dan kunnen wij helaas geen geld versturen of uitbetalen.

Bij een vermoeden van mogelijke fraude, oplichting, enz… wordt de transactie onmiddellijk geweigerd.

Western Union Wilsele (Leuven) - Cyaan & Co

Western Union is elke werkdag beschikbaar tussen 09:00u en 17:30u. Buiten deze uren is dit systeem afgesloten en kunnen wij geen transacties uitvoeren.